За блогот

Овој блог беше креиран во јуни 2011 година, со цел текстот за почетокот на протестите да има каде да стои. Во тоа време властите не напаѓаа со секакви измислици, па почувствував потреба да објаснам, за тој кој сака да види, да може. За жал, се покажа дека вистината тешко допира до ушите на оние кои не сакаат да чујат, а најмалку до оние на кои не им одговара.

Одтогаш овој блог ми служи за презентирање на моите мисли околу овој случај и борбата против полициската бруталност.
Оставив време да не пишувам за ништо друго за да може да се прати текот на информациите, но во иднина може да пишувам за повеќе работи, иако ќе се задржам на нашите општествени проблеми.

Кога не ме окупира политиката, ме окупира технологијата: блогче.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s